Introductie

Jurgen Willemsen (1974) heeft Atheneum gedaan in Deventer en is, na te zijn begonnen met bedrijfskunde, notarieel recht te gaan studeren in Groningen. Tijdens zijn studie is hij lid geweest van het Groninger Studentencorps Vindicat atque Polit.

Na zijn studie is hij min of meer bij toeval bij ABN AMRO Bank in Amsterdam gaan werken. Na een kleine drie jaar begon het te kriebelen en is hij in 2004 overgestapt naar het notariaat bij een kantoor (bestaat niet meer) in Amsterdam. Vanaf 2006 tot en met begin 2015 heeft hij met veel plezier bij Seinstra Van Rooij Notarissen in Amsterdam gewerkt (algemene praktijk) en heeft daarna de sprong in het diepe gewaagd en zich aangesloten bij interimkano.nl. Als interim kandidaat-notaris is hij o.a. werkzaam (of geweest) bij Alckmare Notariaat in Alkmaar, Van Leussen Van den Broek Notarissen in Arkel, Gorinchem en Molenaarsgraaf, Notariskantoor Van Loenen en De Groot in Zoetermeer, Notariskantoor Van Zaane in Amsterdam, Mols Notariaat in Neer (Limburg), Notariskantoor Bakker in Oosthuizen, Seinstra Van Rooij Notarissen in Amsterdam, Van Ligten & Van Ligten in Hilversum, Notariskantoor Butijn in Wieringerwerf (thans Butijn & Wegink) en Elise Visser Notariaat in Amsterdam.

Jurgen woont in Amsterdam en is gelukkig getrouwd met Sophie, heeft twee zoons en sinds kort een vrij nutteloze kat.

Ervaring

Als kandidaat-notaris heeft Jurgen vooral gewerkt in de algemene praktijk met de nadruk op de vastgoed- en familierechtpraktijk; eenvoudig ondernemingsrecht lukt ook. Hij is vanzelfsprekend waarnemingsbevoegd en letterlijk en figuurlijk ‘heer en meester’ aan tafel. Humor schuwt hij daarbij niet.

Curriculum Vitae

Het CV van Jurgen Willemsen is hier op te vragen.

Beschikbaarheid

Jurgen is vier dagen beschikbaar. Vijf in overleg. Voor nadere informatie kun u telefonisch contact opnemen: 06 – 21888607 of per e-mail:

jfwillemsen@gmail.com